PretraživanjeRe.Cen.T. zona

16.02.2011. u 13:47

Poziv na seminar "Upravljanje kvalitetom kao potpora mendžmentu malih i srednjih poduzeća"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli,  Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar pod nazivom "Upravljanje kvalitetom kao potpora menadžmentu malih i srednjih poduzeća". Seminar će biti održan u četvrtak, 24. veljače 2011. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji  žele znati nešto više o upravljanju kvalitetom u poduzećima i na taj način doprinijeti svojoj konkurentnosti na tržištu. U posljednjih tridesetak godina kvaliteta (proizvoda i usluga) prepoznata je kao temeljni činitelj konkurentnosti poslovnih organizacija na tržištu i neposredno je povezana sa zadovoljstvom kupaca. Zbog toga su objavljeni međunarodni standardi u kojima su objedinjene  teorijske i praktične spoznaje  o upravljanju poduzećem, s ciljem da se postigne zadovoljstvo kupca te s time i  stabilniji položaj poduzeća na tržištu. Sadržaj seminara prilagođen je ovim nastojanjima i  obrađuje teme pristupa upravljanju kvalitetom po nacionalnim i međunarodnim standardima za mala i srednja poduzeća.

Seminar će održati Prof. dr.sc. Giorgio Sinković, izvanredni profesor na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te nositelj slijedećih kolegija: osnove programiranja, softversko inženjerstvo, informacijski sustav proizvodnje, informatički management , poslovni informacijski sustavi  i management kvalitete. Uz akademsku karijeru profesor Sinković ima bogato iskustvo i u praksi.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr, najkasnije do ponedjeljka, 21. veljače 2011 .
                                                           
Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a sadržaj seminara ovdje.