PretraživanjeRe.Cen.T. zona

27.01.2011. u 12:13

Seminar "Excel - II. stupanj"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Pulskim centrom za poduzetništvo, Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar na temu "EXCEL – II. stupanj".

Seminar će biti održan od 07. do 11. veljače 2011. godine u prostorima učilišta Algebra u Puli, Ciscuttijeva 2, u terminu od 19:00 do 22:10 sati.

Jednotjedni seminar temelji se na stjecanju dodatnih znanja o Excelu kao vrlo korisnom računalnom alatu u modernom uredskom poslovanju, a obuhvaća sljedeća tematska područja: napredni rad u proračunskoj tablici, rad s formulama, funkcije, rad s bazom podataka, analizu podataka,  makronaredbe i grafikone.

Više o sadržaju seminara možete pročitati ovdje.

Seminar će održati certificirani treneri učilišta Algebra.

Broj polaznika seminara ograničen je na 12, a odabir polaznika vršit će se prema sljedećim kriterijima:

  • seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima početnicima (do 2 godine poslovanja) ili potencijalnim poduzetnicima (u fazi osnivanja) koji imaju temeljno znanje o radu u Excel programu 
  • prijava putem prijavnog obrasca obvezna je i zaprima se najkasnije do srijede, 02. veljače  2011. na fax 052/381-905 ili e-mail pcp.gradpula(at)gmail.com 
  • odabrani polaznik obvezan je redovito pohađati predmetni seminar
  • konačan odabir polaznika vršit će tročlana komisija sastavljena od predstavnika organizatora seminara

Seminar je sukladno antirecesijskim mjerama Istarske županije besplatan za sve sudionike. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  vrlo ograničenog broja sudionika. Odabrani sudionici bit će pravovremeno obaviješteni o odabiru.

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje