PretraživanjeRe.Cen.T. zona

25.10.2010. u 12:13

Održana prezentacija "VoIP - Revolucija komunikacije po diskontnoj cijeni"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Istarskom županijom i Centrom za informatičko obrazovanje Osijek te uz sponzorstvo VoIP servisa VoipBON, održala je u petak, 22. listopada 2010. od 10.00 do 14.00 sati u prostorima agencije u Puli prezantaciju na temu  "VoIP – REVOLUCIJA KOMUNIKACIJE PO DISKONTNOJ CIJENI".

Prezentacija je bila namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji žele optimizirati svoje poslovanje uporabom modernog telekomunikacijskog sustava koji doprinosi značajnom smanjenju i kontroli troškova komunikacije. Tijekom prezenatcije predstavljeni su primjeri iz prakse te je demonstriran način  rada na fiksnim i mobilnim telefonskim uređajima uz prezentaciju aplikacije VoIP rješenja na poslovne sustave polaznika.

Prezentaciju je održao g. Saša Gvozdenović, suosnivač Centra za informatičko obrazovanje Osijek, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji ICT rješenja te  koji između ostalog djeluje i kao predavač na raznim stručnim seminarima vezanim uz ICT tematiku.