PretraživanjeRe.Cen.T. zona

20.09.2010. u 09:47

Poziv na edukaciju "Financijski izvještaji - moji savjetnici pri odlučivanju"

Jesenski ciklus edukacija Istarske razvojne agencije  započet će seminarom "Financijski izvještaji - moji savjetnici pri odlučivanju", koji će biti održan u ponedjeljak, 27. rujna 2010. u vremenu od 14.00 do 20.00 sati, u prostorima Agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Seminar će biti realiziran u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, a namijenjen je svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, kojima je želja usvojiti znanja o financijskim izvještajima – kako ih čitati, razumjeti, tumačiti te služiti se njima, kao nezaobilaznim alatom pri donošenju poslovnih, financijskih i investicijskih odluka koje bi time postale kvalitetnije i manje rizične.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava obvezna zbog bolje organizacije i ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu zbog bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja što većeg broja poduzeća/obrta.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili ispunjen prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr , najkasnije do četvrtka, 23. rujna 2010.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a program seminara ovdje.