PretraživanjeRe.Cen.T. zona

28.10.2010. u 16:59

Poziv na dvodnevni EBC*L seminar u organizaciji IDA-e i partnera

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira dvodnevni seminar na temu "European Business Competence License (EBC*L) – Stupanj A". Seminar će biti održan u srijedu, 03. studenog 2010. te u četvrtak 04. studenog 2010. u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

EBC*L je ustanovljen kao međunarodni standard obrazovanja poslovne administracije te predstavlja osnove ekonomike poslovanja. Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji prvenstveno nisu ekonomske struke, ali i svima onima koji žele povećati razumijevanje ekonomskih pojmova u praksi.

Dvodnevni seminar obuhvaća 4 modula:

1.Poslovni ciljevi i pokazatelji;
2.Računovodstvo;
3.Obračunska kalkulacija i formiranje cijena;
4.Poslovno zakonodavstvo.


Nakon odslušanog seminara moguće je pristupiti ispitu i dobiti međunarodni certifikat, uz uvjet dodatnog financijskog doprinosa samog polaznika. Seminar će održati Ana Vede i Erol Ćurt, certificirani EBCL treneri s dugogodišnjim iskustvom rada u javnom i privatnom sektoru te predavači na priznatim međunarodnim obrazovnim institucijama.

Zbog iznimno velikog interesa prijave se više ne zaprimaju.