PretraživanjeRe.Cen.T. zona

12.05.2010. u 15:34

Novi ciklus edukacija "Osnove rada na računalu"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Pulskim centrom za poduzetništvo, Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira novi ciklus edukacija na temu "Osnove rada na računalu".

Edukacije započinju 17. svibnja i trajat će do 21. svibnja 2010. godine , a odvijat će se u terminu od 18:30 do 21:40 sati u prostorima učilišta Algebra u Puli, Ciscuttijeva 2.  

Tjedna edukacija u ukupnom trajanju od 20 školskih sati, pokriva osnovno korištenje računalnih alata u modernom uredskom poslovanju, a obuhvaća sljedeće module:

Osnove PC računala i Windowsi  (3 sata)
MS Word – pisanje i obrada teksta (7 sati)
MS Excel – izrada tabličnih kalkulatora (7 sati)
Internet i rad na mreži (3 sata)
Edukaciju će održati certificirani treneri učilišta Algebra.

Broj polaznika edukacije ograničen je na 12, a odabir polaznika vršit će se prema sljedećim kriterijima:

- edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima ili potencijalnim poduzetnicima (u fazi osnivanja) koji imaju malo ili nikakvo poznavanje rada na računalu
- ukoliko se prijavi više kandidata koji zadovoljavaju iste kriterije, prednost će imati oni koji su se prije prijavili
- odabrani polaznik mora se obvezati da će redovito pohađati predmetne edukacije
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem prijavnog obrasca na e-mail pcp.gradpula(at)gmail.com, fax 052/381-905 ili na telefon 052/381-900.

Edukacija je sukladno antirecesijskim mjerama Istarske županije besplatna za sve sudionike. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu zbog ograničenog broja sudionika.

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.